Surrogatmödraskap i Colombia

Surrogatprogram i Colombia


Bli föräldrar genom en surrogatprocess i Botoga, Colombia

Colombia


Surrogatprogram i Colombia vänder sig till samkönade killpar och ensamstående killar som vill bilda familj genom surrogatmödraskap.

IVF-process sker genom hjälp av lokal äggdonator och embryotransfer till surrogatmoder genomförs i Bogotá, Colombia. Äggdonatorer och surrogatmödrar går alla igenom medicinska undersökningar för att bli godkända. Surrogatmödrarna (”SM”) får stöd inför, under och efter processen. I Colombia är det tillåtet med ”gender selection” genom PGS. I Colombia kan ni återföra en till två embryo per försök.

På födelsebeviset kommer surrogatmoder och genetiska fadern stå. 


Vi samarbetar med syd- och latinamerikas ledande IVF-klinik. 


Kriterier för att bli godkända att starta ett surrogatprogram är att ha godkänt på de medicinska tester som kliniken kräver. 


Kontakta oss så berättar vi mera hur vi kan hjälpa er att bilda familj genom en surrogatprocess i Colombia.


01 Surrogatmoder


Alla surrogatmödrar ska ha minst ett eget barn. De går igenom såväl psykologiska som mediciska tester innan de blir godkända för en process. Matchning med surrogatmoder sker vanligtvis efter kliniken har skapat era embryo. Så det vet att det finns embryo att sätta in i surrogatmoderns livmoder.


Under hela graviditeten ges surrogatmoder psykologisk och medicinskt stöd. Hennes välmående är klinikens prioritet. Löpande genomförs konsultationer med läkare, ultraljud och klassiska tester som KUB mm.


02 Äggdonator


Ni matchas med äggdonator efter era önskemål. Alla äggdonatorer går igenom medicinska tester och ni får se profiler och bilder.


I programmen ingår lokal äggdonator. 


03 Processen

 

Surrogatmoder och fader registreras på barnets födelsebevis.

Där surrogatmoder undertecknar avtal om att hon avstår sin rätt till barnet. Barnet erhåller colombianskt pass och kan resa snabbt hem till Sverige.

Vår juridiska expert hjälper er genom alla steg. Väl hemma i Sverige fortsätter processen. Läs mer här om processen och här om vår legala support.

 


COLOMBIA 
GARANTIPROGRAM

Från 61 000 USD

Garantiprogram för par som vill veta kostnaden och garanteras att kliniken fortsätter med försök till ett barn föds. 


  • Matchning med surrogatmoder
  • Obegränsat antal IVF/ICSI
  • Obegränsat  antalembryo transfers
  • Matchning med äggdonator
  • Neonatalvård


COLOMBIA 
DUBBELGARANTIPROGRAM

Från 97 000 USD  

Garantiprogram där killpar delar på de donerade äggen för att skapa embryo och sätt in i två surrogatmödrar. För att få halvsyskon.


  • Matchning med surrogatmoder 
  • Obegränsat antal IVF/ICSI
  • Obegränsat antal embryo transfers
  • Matching med äggdonator
  • Neonatalvård
LEGAL SUPPORT

Pris vid förfrågan

Vi hjälper er genom hela legala processen. För mer info kontakta oss.


Våra länder


Vi har samarbeten främst i Ukraina, Georgien, Mexico, Colombia och USA. Men kan även erbjuda möjlighet i Kanada vid förfrågan. Vår mission är att hjälpa fler att få uppleva det fantastiska att bli föräldrar genom surrogatmödraskap. Vi kan hjälpa hetrosexuella gifta och ogifta par. Samkönade killpar och ensamstående män.