Om oss

Om oss

Surrogacy Sweden

Vi erbjuder er hjälp med att starta och genomföra en trygg surrogatprocess, med personlig support och juridisk expertis. Vi vet hur stark barnlängtan är, vi vet sorgen över att inte kunna bilda familj. Men vi vet också av personlig erfarenhet att tack vare fantastiska kvinnor går det att bilda familj genom en surrogatprocess.

Vi har varit där ni är, vi har bildat familj på detta sätt, med hjälp av en surrogat. Vi vet vad ni är på väg att gå igenom. Därför har vi startat Surrogacy Sweden, för att kunna hjälpa och vägleda andra att bli föräldrar som vi hade lyckan att få bli.

OM OSSSurrogacy Sweden grundades 2018 och har sedan dess hjälpt över 400 familjer.Vi är ett team på sex personer och finns idag i Göteborg, Stockholm och Oslo. Vi hjälper till att navigera er genom hela surrogatprocessen från start till att ni är hemma med ert barn. Vår mission är att hjälpa ofrivilligt barnlösa att bilda familj.

Idag har vi samarbeten med världens bästa kliniker i Mexico, Colombia, Georgien, Ukraina, USA och Guatemala.  Vi besöker löpande våra samarbetskliniker för att säkerställa att de kan erbjuda program och priser som gör det möjligt för fler att bli föräldrar.


Varför Surrogacy Sweden?

Vi har alla personlig erfarenhet av en surrogatprocess. I vår support ingår alltid legal support genom hela processen. Där vår jurist har personlig erfarenhet av en surrogatprocess.

Vi är transparenta och ni har direktkontakt med kliniken i valt land. Där vi är länken och koordinatorn för att processen ska flyta på så smidigt som möjligt. 

Vi ger er support genom hela processen, läs mer om vår support här.

Stöd & trygghet


“Utan Surrogacy Swedens kunskap och erfarenhet hade vi aldrig vågat ge oss i kast med processen att skaffa barn via surrogat. Anna var en stöttepelare och trygghet i denna resan, då hon hade gjort den själv innan och kunde tillvägagångssätt väl. Utan guider (att starta, och komma hem) hade vår resa inte gått så smidigt som den gjorde. Vi är Anna evigt tacksamma att vi fått våra tvillingar! //Fam. Robbert

MÖT OSS

Träffa oss på Surrogacy Sweden


För oss är det viktigt att ni ska känna er trygga. Att vi kan ge er den information ni söker om hur en surrogatprocess fungerar, vad det kostar, hur man startar igång och vad som krävs. Alla länder har olika förutsättningar och erbjudandet. Därför erbjuder vi olika kanaler för att ni ska kunna ha kontakt med oss och få mer information.

DIGITALA MÖTEN

Vi erbjuder alltid digitala möten, eller ett första telefonsamtal. Vad som känns bäst för er i en första kontakt.


Boka möten med oss  →

WEBBINARIUM

Vi erbjuder löpande webbinarium om våra olika destinationer och program.

Håll utkik efter nästa.


Om våra webbinarium läs mer här →

SOCIAL MEDIA

Följ oss i social media för att få veta mer vad som händer hos oss. Men även gå med i vår supportgrupp på Facebook för att träff andra som är i samma situation som er, eller som gått igenom en surrogatprocess.


Läs mer här →

VÅR MISSIONVår mission är att hjälpa ofrivilligt barnlösa att bli föräldrar genom en surrogatprocess.

VI FINNS VID ER SIDA FRÅN START TILL ATT NI ÄR VÅRDNADSHAVAREVÅR SUPPORT

 


Vi stöttar er genom hela processen.

För att underlätta har vi tagit fram guider och manualer för processen alla steg. Allt för att korta ledtider och kapa kostnader för er. Vad måste förberedas innan barnet föds och vad måste göras när ni är åter i Sverige? Våra egna erfarenheter är att ju bättre informerade ni är, desto större är er chans att lyckas. Hela processen kan kännas överväldigande och oöverskådlig, men i vårt erbjudande ingår att ni när som helst kan kontakta oss för vägledning och stöd.


Nätverk 

Er erbjuder också att sammanför er i vårt nätverk med andra par som befinner sig i samma situation. Vi vet vikten av att dela denna resa med andra då det hela tiden uppkommer en mängd frågor och funderingar. Det är skönt att dela denna resa med andra, då den är emotionellt och psykologisk tuff. Till exempel har vi startat både öppna och slutna forum på FaceBook där likasinnade ställer frågor samt delar med sig av sina erfarenheter.  Vi håller strikt på konfidentiallitet och det är upp till var och en om man vill delta i möten, forum och nätverk.


Guider för processen och juridisk expertis

När ni väl är gravida och ska planera för återresan, är det mycket som ska tänkas på boende, ledighet, ekonomi och praktiska saker. Men framför allt rätt papper och avtal med för underskrifter. Inte bara för att komma hem till Sverige, utan även för processen som fortsätter väl hemma. Här har vi också tagit fram checklistor och guider för allt att tänka på. Samt att här ger vår jurist er alla legal support som behövs i kombination med legal support på plats i landet.


Läs mer om vad vi hjälper er med här.Läs mer här →.


unsplash