Surrogatmödraskap i Colombia

Surrogatmödraskap i Colombia

Surrogatprocess i Colombia är möjligt för samkönade killpar, heterosexuella par  och ensamstående blivande pappor.


SURROGATMÖDRASKAP FÖR ALLA

I COLOMBIA

Surrogatprogram i Colombia vänder sig till samkönade killpar och ensamstående killar som vill bilda familj genom surrogatmödraskap.

IVF-process sker genom hjälp av lokal äggdonator och embryotransfer till surrogatmoder genomförs i Bogotá, Colombia. Äggdonatorer och surrogatmödrar går alla igenom medicinska undersökningar för att bli godkända. Surrogatmödrarna (”SM”) får stöd inför, under och efter processen.

I Colombia är det tillåtet med ”gender selection” genom PGS. I Colombia kan ni återföra en till två embryo per försök.

På födelsebeviset kommer surrogatmoder och genetiska fadern stå.

Vi samarbetar med syd- och latinamerikas ledande IVF-klinik.


Kriterier för att bli godkända att starta ett surrogatprogram är att ha godkänt på de medicinska tester som kliniken kräver.I alla våra surrogatprogram inågr koordinering genom hela processen. Vi samarbetar bara med de bästa lokala juristerna i Colombia.

Colombia

Program och priser


Vi arbetar med de den bäst kliniken och juristen i Colombia. Här erbjuder kliniken standardprogram, garantiprogram och dubbelt garantiprogram i olika prisklasser. I alla program ingår äggdonator.  Här erbjuder vi även "shipping" program. Dvs att ni kan skicka era frysta embryo hit för en surrogatprocess. Nedan ser ni exempel på två program.

Singel garantiprogram


Singel garantiprogram för par som vill veta kostnaden och garanteras att kliniken fortsätter med försök till ett barn föds.


  • Matchning med surrogatmoder
  • Obegränsat antal IVF/ICSI
  • Obegränsat antal embryo transfers
  • Matchning med äggdonator


fr. $ 63.000 

Dubbelprogram

Dubbelt garantiprogram för killpar som vill att skapa embryo och sätt in i två surrogatmödrar med respektive genetiska material.


 • Matchning med surrogatmoder
 • Obegränsat antal IVF/ICSI
 • Obegränsat antal embryo transfers
 • Matching med äggdonator


fr. $ 99.000