HBTQ

För HBTQ & ensamståendeVi är stolta över att kunna erbjuda samkönade par eller ensamstående möjligheten att bilda familj gen om en surrogatprocess. Kontakta oss så berättar vi mer.

Surrogatprocess för homosexuella.

Vi är särskilt stolta över att skapa möjligheten för samkönade familjer att kunna bildas. Många ensamstående män längtar efter att få bli pappa och många killpar längtar efter att bli föräldrar.  Vi vet att alternativen att bli förälder för homosexuella är få. Därför blir det extra viktigt att kunna erbjuda surrogatprogram som passar HBTQ.


Vi arbetar hela tiden med att ta fram unika surrogatprogram för HBTQ-personer med våra samarbetskliniker. Vilket har förverkligat föräldradrömmen för fler homosexuella män eller ensamstående män.


Surrogacy Sweden erbjuder sedan 2019 dubbelt garantiprogram för killpar i Mexico och Colombia. Det innebär att de båda tilltänka papporna delar på de donerade äggen för fertilisering. Sedan görs embryo transfer till två surrogatmödrar. Där då möjligheten finns till halvsyskon och att båda papporna kan bli genetisk förälder.  Vi erbjuder även samkönade par möjlighet till program i USA.


Vi är stolta över att vi kan hjälpa alla att bilda familj oavsett vem man valt att älska.

Personlig erfarenhet


Flera i vårt team på Surrogacy Sweden har personlig erfarenhet av att vara ett samkönat par som blivit förälder genom en surrogatprocess i Mexico, Colombia och/eller USA.


Hör av er till oss, så berättar vi mer om våra erfarenheter och även hur vi kan hjälpa er att uppnå drömmen om att få bli föräldrar.

HIV+ SURROGATPROGRAM


För par och singlar som är HIV + finns möjlighet till föräldraskap genom en surrogatprocess. Det görs genom avancerad fertilitetsteknik och kan genomgå IVF och bli gravida med helt friska barn. Det kallas för "spermtvätt" och det erbjuder vi i Mexico och USA. 


 I maj 2017, efter att ha granskat rapporter om 11 500 assisterade befruktningscykler som använde spermietvätts tekniken, under vilken ingen kvinna eller barn fick HIV, bestämde den amerikanska regeringens Centers for Disease Control and Prevention (CDC) att processen var tillräckligt säker för att stödja. Det har möjliggjort att fler och fler länder nu kan hjälpa till att erbjuda surrogatprocesser för de som är HIV+. Vill ni veta mer kontakta oss.