Surrogatmödraskap

SURROGATMÖDRASKAP

 

Vad ni behöver veta om surrogatmödraskap olika länder och process med egna ägg eller donerade ägg vid en surrogatprocess. Följ vårt Instagramkonto under #ninesteptoparenthood

Support

 

Vi hjälper er starta, välja land och klinik och är med er genom hela processen. Hur den fungerar läs mer här. Läs mer här.

 

Legala processen

 

Vår expert jurist hjälper er genom hela legala processen. Läs  mer om processen här och hur vi kan hjälpa er med den här. 

Priser

 

Vi erbjuder er attraktiva surrogatprogram och priser genom våra samarbetskliniker i de olika länderna. För priser kontakta oss. Exempel på budget se här. 


Surrogat i Ukraina

 

I Ukraina är det tydligt reglerat i lag vem som får genomgå en surrogatprocess i landet. Läs mer här om surrogatmödraskap i Ukraina.

 

Surrogat i Georgien

 

I Georigen är det tydligt reglerat i lag vem som får genomgå en surrogatprocess i landet. Läs mer här om surrogatmödraskap i Georgien.

 

Surrogat i USA

 

I USA är det olika från delstat till delstat huruvida surrogatmödraskap är lagligt eller ej, och hur det regleras. USA är möjligt för alla. Vi samarbetar med en handfull kliniker i USA. Läs mer om USA här.

Surrogat i Mexico

 

För samkönade par eller ensamstående män är Mexico ett alternativ. Läs mer här om surrogatmödraskap i Mexico.

Surrogat i Colombia

 

För samkönade killpar eller ensamstådne män är Colombia ett alternativ. Läs mer här. 

Surrogat med äggdonator

 

För samkönade par, kvinnor som förlorat sina äggstockar, eller har för lågt AMH värde är äggdonator en vanlig hjälp vid surrogatmödraskap. Läs mer här.

Vän/släkting som surrogat

 

För er som har en vän eller släkting som vill bära ert barn och agera surrogat. Kan vi hjälpa er att komma i kontakt med kliniker utomlands för denna process, då det ej är möljigt att genomföra inom svensk hälsosjukvård. Läs mer här.

 

Tester inför en process

 

Vi För att starta en process har länderna olika regler, för vilken dokument ni ska få fram och vilka tester som måste göras. Vi har listorna till er, som ingår i vår Support.

Surrogat med egna ägg

 

För att kunna använda egna ägg, måste äggplocket ske i utlandet vid den klink som kan hjälpa er med en surrogatmoder. Men förberedelse måste ske i Sverige. Det är olagligt att föra ut frysta ägg/embryo från Sverige. Läs mer om IVF-processen här.

Surrogatprocessen

 

Läs i våra undersidor om hur processen fungerar utifårn er .