IVF utomlands

IVF OCH ÄGGDONATION I UTLANDET

Har ni försökt med det mesta avd gäller fertilitetsbehandlingar i Svergie eller ev utomlands? Vi samarbetar med bland de bästa IVF klinikerna världen över. Dessa kan erbjuda er IVF-process utomlands med egna ägg, embryodonation och äggdonation och med babygaranti.


IVF

Klinikerna vi samarbetar med erbjuder individ anpassad fertilitetsbehandling för lyckad IVF-process.


IVF+ÄGGDONATION

Klinikerna vi samarbetar med erbjuder fertilitetsbehandling med äggdonation för kvinnor upp till 51 års ålder. Här finns möjlighet att betala per försök, till garantipaket med pengarna tillbaka om man inte lyckas.


IVF+EMBRYODONATION

Klinikerna vi samarbetar med erbjuder fertilitetsbehandling med embryodonation för kvinnor upp till 51 års ålder. Här finns möjlighet att betala per försök, till garantipaket med pengarna tillbaka om man inte lyckas.


TESTER

Medicinska tester krävs innan påbörja en process, vilka skiljer sig från klinik till klinik och om du ska använda egna ägg eller donerade.


KLINIKERNA

Kontakta oss så kan vi beskriva era olika möjliga alterantiv, ge prisindikationer och sätta er i kontakt med kliniker i utlandet som kan hjälpa er med en fertilitetsbehandling.