Referenser

REFERENSER


Några av de familjer vi har stöttat och hjälpt under deras resa till att bli föräldrar berättar nedan om deras upplevelse att få vår support.


.

"Anna is a hard worker and has an extraordinary talent in solving any problem or issue that lies before her. She simply doesn't give up until it’s done. She is a superb information digger, but the best of all is her unselfish and generous will to share all that information with others. She is like an information bank when it comes to international surrogacy. Her contact net in Sweden and internationally is extensive. Through my own surrogacy journey I have learned to know many people going through the same process. Because of that I know that Anna has been an enabling power for countless of couples to become parents. She has definitely been the enabling power for me and my husband!”


Susan Hurt


"Anna är fullt insatt i processen i helhet och har visat oss såväl känslomässigt stöd som juridisk vägledning. Det är så mycket att hålla koll på och kritiskt att det sker korrekt för att inte fördröja processen. Anna svarar snabbt på stor och små frågor och vi har uppskattat hennes kunnande."


Joel och Johanna


Vi har fått tydlig och värdefull information där alla svar finns från start till bebis och vi känner att vi har ett enormt stöd från Robert och Anna under vår process. Med tanke på det stora steget som vi tar nu när vi går via surrogat så är all den kunskap och stöd från Robert och Anna så värdefullt. Vi kan varmt rekommendera Robert och Anna”


Lisa och Kristoffer

"Utan Annas kunskap och erfarenhet hade vi aldrig vågat ge oss i kast med processen att skaffa barn via surrogat. Anna var en stöttepelare och trygghet i denna resa, då hon hade gjort den själv innan och kunde tillvägagångssätt väl. Utan Annas guider (att starta processen och att komma hem med barnet) hade vår resa inte gått så smidigt som den gjorde.

Vi är Anna evigt tacksamma att vi fått våra tvillingar!"


Familjen Robberts

"Vi startade våra tankar på surrogatprocess i mars 2018 efter att jag fått operera bort min livmoder akut. Hittade Surrogacy Sweden och fick fantastik bra med hjälp och tips. Snabbt gjordes första resan till Kiev i juni för skriva kontrakt, sen tog det sig på andra försöket. Vi är nu 2019 lyckligt lottade föräldrar.

Är tacksamma att ha Surrogacy Sweden som kan hjälpa till med i stort sett allt i denna lite skrämmande och omvälvande process."


Camilla och Pierre

”Anna har en stor del i att vi efter många års kämpande blev en familj. Hon delade med sig av information, och öppnade sitt hem för en träff med andra i samma situation vilket gav oss modet att påbörja en surrogatprocess. Anna är en mycket varm, driven, envis och engagerad person. Hon har utan ersättning/vinning lagt mycket tid på att hjälpa barnlösa familjer som funderat på eller påbörjat en surrogatprocess genom att skriva guider som hon delgett de som önskat. Guiderna har innehållit mängder av nyttiga tips och stöd på vägen. Alltifrån vad man ska packa med sig, välja hotell och vilka juridiska dokument som krävs. Hon har också gett stort stöd genom att snabbt och utförligt svara på mailfrågor trots eget heltidsarbete, familj och kontakt med otroligt många familjer. Senaste åren har hon också varit starkt engagerad i debatten i Sverige om surrogatmödraskap i tv, radio och tidningar och lagt ned stort arbete på detta. Vi är Anna evigt tacksamma för all support och trygghet hon gett oss i vår surrogatresa och att hon fortsätter att kämpa för frågan i Sverige.”


Anna och Johan

"I maj 2008 fick jag höra att jag aldrig skulle kunna bli gravid och således aldrig kunna bli mamma. Det var en fullständig knockout av livet som sänkte ett tjockt kvävande mörker över oss.

Jag kunde inte acceptera att jag aldrig skulle få uppleva det vackraste man kan välsignas av dvs en familj och ett barn.

Sökte efter likadrabbade på nätet och hittade ett forum surrogat.nu där jag kom i kontakt med Anna Kullendorff som hjälpte oss hjärtligt med mängder med information innan vi vågade påbörja den mest otroliga resa vi någonsin kommer att göra.


Hon gav oss ett fantastiskt stöd, och hjälpte oss genom labyrinter av byråkrati och motgångar med alla olika instanser man måste passera på vägen.

Hennes kunskap och erfarenheter av att själva ha gått igenom denna otroliga livsresa fick oss att våga hoppas och kämpa för att kunna få ett liv med barn trots allt.


Tack vare denna otroligt starka, hjärtliga, engagerade och empatiska kvinna är jag idag mamma till världens vackraste älskade lille pojke!

Mirakel sker, ibland kan man behöva ett led-ljus i tunneln av ofrivilligt barnlöshetsmörker och det finns ingen jag hellre skulle vilja ha som ledsagare än Anna Kullendorff.

Vi rekommenderar Anna med alla våra tre hjärtan!"


Sofie, Örjan och Elias

"Vi är nu gravida genom vår underbara surrogat i Kiev, Ukraina. Vi har två otroligt fantastiska personer som finns vid vår sida dag som natt och hjälpt oss komma igång med allt. Vi vill verkligen hylla Anna och Robert, ni är guld värda och vi finner inga ord utan kan bara säga att vi älskar er. Hade det inte varit för Surrogacy Sweden hade vi aldrig vågat starta en surrogatprocess.”


Nina och Jakob