Nyheter

NYHETER

VAD ÄR PÅ GÅNG?

NYHETER

SURROGACY SWEDEN VÄXER


Behov och förfrågningar kring våra tjänster växer kontinuerligt varför vi under 2019 sett ett behov att stärka organisationen. Där vi utökat vårt nätverk med fler som kan hjälpa er starta en process utomlands. Där vi tillsammans träffar intresserade ensamstående och par som är ofrivilligt barnlösa och antingen via IVF och/eller surrogatprocesser önskar uppfylla önskan om att få barn.


Vi reser även kontinuerligt runt i världen och besöker våra närmare tjugotalet samarbetskliniker samt initierar nya samarbeten för att hela tiden säkerställa att svenskar får de lägsta priserna samt mest lämpliga förutsättningarna. Surrogacy Sweden erbjuder attraktiva garantilösningar från SEK 500.000 genom våra samarbetskliniker


I princip varje vecka växer även vår juridiska enhet med nya förfrågningar och klienter som valt en egen klinik eller agentur men önskar assistans med de legala processerna att få hem surrogatbarnet till Sverige. Surrogacy Sweden och vår duktiga jurist Marcus hjälper gärna till och till ett väldigt konkurrenskraftigt pris agerar ombud så att du/ni snabbt och smidigt kan komma tillbaka till Sverige.


Det är jättekul med den stora tillströmningen av nya klienter men det ställer samtidigt krav på att vi även fortsättningsvis skall vara transparanta, svarar alla inom 2 dagar samt säkerställa att vi kan hjälpa våra kunder både före, under och efter att deras process är påbörjad. Surrogacy Sweden söker därför fler medarbetare som har egna erfarenheter av IVF och/eller surrogatprocesser. Teamet skall fortsätta växa och vi strävar mot att bli den naturliga och mest anlitade partnern i Sverige när det kommer till ofrivillig barnlöshet. Därför tar vi tacksamt emot både ensamstående mammor & pappor likväl som hetero par och självklart även alla som lever i samkönade förhållanden och som vill engagera sig.

Är du intresserad, tveka inte att höra av dig till oss! Det kan vara allt ifrån att du kan hjälpa till att föra budskapet vidare, till att träffa intresserade i din region eller att administrera våra sociala media kanaler och sköta den dagliga korrespondensen med alla våra klienter som är under pågående processer runt om i världen.  Vi är både otroligt stolta och glada att väldigt många av våra klienter är gravida och från och med april 2019 och framåt förväntar vi oss en strid ström med ”våra” barn som är påväg hem till Sverige.

Genom att välja något av våra garantipaket så kommer du/ni komma hem med ett barn till marknadens mest förmånliga priser!ÄGGDONATION MED BABYGARANTI!


Vi möter dagligen par eller ensamstående kvinnor som oförklarligt inte lyckas bli gravida. Därför är vi glada att kunna meddela att vi inlett samarbete med en av de absolut bästa internationella klinikerna, som kan hjälpa er och erbjuda er: IVF, äggdonation och embryodonation med pengarna tillbaka garanti. Kontaka oss eller läs mer här

VAD SÄGER ANDRA?


Ta del av andras erfarenheter och läs våra refrenser

ATT VÄLJA LAND OCH KLINIK


Exempel på priser kan ni hitta under respektive land.


Till länderna

LEGAL SUPPORT


Börja läsa vad vi erbjuder, så kan vi ge er pris efter vad ni behöver support med.


Läs Legal support

ADMINISTRATIV SUPPORT


Vi erbjuder er processtöd genom hela er process, läs mer om vad vi erbjuder för support.


Till administrativ support