Surrogatmödraskap i Ukraina

UKRAINA

LAGEN

Det är tydligt reglerat i lag vem som får genomgå en surrogatprocess (Order of the Ministry of Healthcare No 787 “About the approval of the Procedure of assisted reproductive technologies use” from 09/09/2013). IF och IM registeras på barnets födelsebevis.

 

Kriterierna för kvinnorna som vill agera surrogatmödrar är att de sedan tidigare skall ha minst ett eget barn, inte får vara ekonomiskt beroende av surrogatprocessen samt att de är mentalt förberedda inför uppstart. Vidare krävs medicinska tester både av surrogatmodern samt de tilltänkta föräldrarna.

Kriterier för att bli godkänd att starta en process är godkända medicinska tester, vigselbevis för gift heterosexuellt par och läkarintyg för kvinnan om varför hon inte kan bära ett barn själv.

 

SURROGATPROGRAM OCH PRISER

Priserna i Ukraina är på väg upp. Fler och fler kliniker och agenturer etablerar sig. Priset beror på era specifika önskemål och förutsättningar. Vi samarbetar med flera väletablerade och renomerade kliniker. Var vid ni kan läsa exempel på priser nedan. Alla är transpanta med sina prislistor och vad som ingår och inte ingår. Det kan vara svårt att jämför, så boka gratis konsultation så beskriver vi era olika möjliga alterantiv. Men även hjälper till att ni inte jämför äpplen med päron.

Våra samarbetsparnters har inga väntetider!

 

Ex. Priserna i Ukraina för ett standardpaket med ett IVF-försök, en embryotransfer;

- eget äggplock från ca $32 000 (ca 289.000 kr)

- donerade ägg från ca $39 000  (ca 353.000 kr)

Vid ytterligare embryo transfer (FET) tillkommer kostnader per försök. Donatorer är lokala, men resande kan ev erbjudas.

 

Till skillnad från många andra kan vi via våra samarbetsparnters erbjuda attraktiva paket där det mesta ingår. Tex. ett surrogatprogram, med obegränsat antal embryo transfer och ivf, inkl boende och transporter vid alla resor och PGS och äggdonator om så önskas från;

- från $45 000 (ca 415.000 kr)

 

Priser i Ukraina för olika vip paket, med flera IVF-cykler och obegränsat antal embryo transfer, neonatalvård, missfallsrisk, inklusive boende och transporter, barnet föds på privat BB. En av IVF-cyklerna kan börjas med egna ägg och gå över till donerade om man inte lyckas;

- donerade ägg från från $57 000 (ca 569.000 kr)  

 

Boka gratis konsultation så beskriver vi era olika möjliga alterantiv. Surrogacy Sweden besöker löpande alla kliniker vi samarbetare med i Kiev, Ukraina.

 

Läget i Ukraina

Många undrar kring kriget i Ukraina. Det är bara resor till halvön Krim samt regionerna Donetsk och Luhansk som UD avråder ifrån och i och omkring Kiev regionen finns ingenting som ens antyder att delar av landet är ockuperat. Läs mer på UD:s hemsida.

 

 

 

Vår värdegrundObereoende - Transparans - Engagemang

KONTAKTA OSS


Vi svarar alltid på mail inom 24 timmar

FÖLJ OSS

Copyright © All Rights Reserved