Surrogatmödraskap

Surrogatpocessen

 

Läs i våra undersidor om hur processen fungerar utifårn er .

SURROGATMÖDRASKAP

 

Vad ni behöver veta om olika länder och process med egna ägg eller donerade ägg vid en surrogatprocess. Följ vårt Instagramkonto under #ninesteptoparenthood

9 steg till föräldraskap

 

Läs de 9 stegen under en surrogatprocess. Läs mer här.

 

Surrogatprocessen

 

För att först de olika stegen ni ska igenom läs mer här.

 

Legala processen

 

Vår expertjurist hjälper er genom hela legala processen. Läs mer om processen här och hur vi kan hjälpa er med legala supporten här.

 

Surrogat i Ukraina

 

I Ukraina är det tydligt reglerat i lag vem som får genomgå en surrogatprocess i landet. Läs mer här om surrogatmödraskap i Ukraina.

 

Surrogat i Georgien

 

I Georigen är det tydligt reglerat i lag vem som får genomgå en surrogatprocess i landet. Läs mer här om surrogatmödraskap i Georgien.

 

Surrogat i USA

 

I USA är det olika från delstat till delstat huruvida surrogatmödraskap är lagligt eller ej, och hur det regleras. Vi samarbetar med en handfull kliniker i USA. Läs mer om USA här.

Surrogat i Mexico

 

För samkönade par eller ensamstående män är Mexico ett alternativ. Läs mer här om surrogatmödraskap i Mexico.

Surrogat med egna ägg

 

För att kunna använda egna ägg, måste äggplocket ske i utlandet vid den klinik som kan hjälpa er med en surrogatmoder. Men förberedelse måset ske i Sverige. Läs mer om processen och läs om IVF processen här.

Surrogat med äggdonator

 

För samkönade par, kvinnor som förlorat sina äggstockar, eller har för lågt AMH värde är äggdonator en vanlig hjälp vid surrogatmödraskap. Läs mer här.

Vän/släkting som surrogat

 

För er som har en vän eller släkting som vill bära ert barn och agera surrogat. Kan vi hjälpa er att komma i kontakt med kliniker utomlands för denna process, då det ej är möljigt inom svensk hälsosjukvård.

Läs mer här.

Tester inför en process

 

För att starta en process krävs att ni tar en del tester i Sverige.

 

Priser

 

Vi erbjuder er attraktiva surrogatpaket genom våra samarbetspartners. Läs generellt om priser under respektive land. För prisuppgift för paket som passar just er. Kontakta oss. Oavsett paket har ni alltid vissa andra merkostnader, läs mer här.

Vår värdegrundObereoende - Transparans - Engagemang

KONTAKTA OSS


Vi svarar alltid på mail inom 24 timmar

FÖLJ OSS

Copyright © All Rights Reserved