Ukraina

UKRAINA

LAGEN

Det är tydligt reglerat i lag vem som får genomgå en surrogatprocess (Order of the Ministry of Healthcare No 787 “About the approval of the Procedure of assisted reproductive technologies use” from 09/09/2013). IF och IM registeras på barnets födelsebevis.

 

Kriterierna för kvinnorna som vill agera surrogatmödrar är att de sedan tidigare skall ha minst ett eget barn, inte får vara ekonomiskt beroende av surrogatprocessen samt att de är mentalt förberedda inför uppstart. Vidare krävs medicinska tester både av surrogatmodern samt de tilltänkta föräldrarna.

Kriterier för att bli godkänd att starta en process är godkända medicinska tester, vigselbevis för gift heterosexuellt par och läkarintyg för kvinnan om varför hon inte kan bära ett barn själv.

 

PRISER

Priserna i Ukraina är på väg upp. Fler och fler klniker och agenturer etablerar sig. Priset beror på era specifika önskemål och förutsättningar. De nedan är exempel, det kan tillkomma kostnader, men alla är transpanta med prislistor och vad som ingår ochinte ingår. Boka gratis konsultation så beskriver vi era olika möjliga alterantiv. Men även hjälper till att ni inte jämför äpplen med päron.

 

Priserna i Ukraina för ett standardpaket med ett IVF-försök, en embryotransfer;

- eget äggplock från ca $32 000

- donerade ägg från ca $40 000

Vid ytterligare embryo transfer (FET) tillkommer kostnader per försök. Donatorer är lokala.

 

Priser i Ukraina för olika garantipaket, med obegränsat antal embryo transfer, inkl boende och transporter och PGD5;

- donerade ägg från från $45 000

 

Priser i Ukraina för olika vip paket, med flera IVF-cykler och obegränsat antal embryo transfer inklusive boende och transporter, barnet föds på privat BB. En av IVF-cyklerna kan börjas med egna ägg och gå över till doneradea om man inte lyckas;

- donerade ägg från från $57 000

 

Boka gratis konsultation så beskriver vi era olika möjliga alterantiv. Surrogacy Sweden har besökt klinikerna i Kiev, Ukraina.

 

Läget i Ukraina

Många undrar kring kriget i Ukraina. Det är bara resor till halvön Krim samt regionerna Donetsk och Luhansk som UD avråder ifrån och i och omkring Kiev regionen finns ingenting som ens antyder att delar av landet är ockuperat.

 

 

 

Vår värdegrund

 

 

Obereoende - Transparans - Engagemang

KONTAKTA OSS

 

Vi svarar alltid på mail inom 24 timmar

FÖLJ OSS

Copyright © All Rights Reserved